Продукти за фризьорски салон 440x (10)

Нахут - Нахут в търговски опаковки

Нахут - Нахут в търговски опаковки

Предлагаме опаковани на дребно продукти под нашата марка Grino, както и услуги за брандиране на бели етикети, за опаковане под марката на клиентите. Моля, свържете се с нас за повече информация и разгледайте нашите други продукти. Нахутът принадлежи към групата на бобовите растения. Вкусът на нахута е леко сладък, с дискретен ядков аромат, деликатен и кремообразен. Нахутът все още не е толкова популярен в Полша, колкото в страните от Източна Европа. Нахутът е растение, което е отличен източник на протеин и също така съдържа много голямо количество аминокиселини, необходими за функционирането на организма. Поради факта, че има голямо количество хранителна стойност, той е много ценен за целия организъм.
Кокосови стърготини 250г

Кокосови стърготини 250г

Кокосовите стърготини се получават от месото на кокосовата палма, което първо се суши, а след това се натрива на малки чипсове. Пулпата е богата на хранителни вещества като витамини: C, E, K и група B, минерали: цинк, фосфор, магнезий, натрий, калий, калций и желязо. Кокосът и неговите производни (чипсове, кокосови чипсове, кокосово масло) съдържат наситени мастни киселини. Наситените животински мастни киселини трябва да бъдат ограничени в ежедневната диета, но тези, произхождащи от кокос, са изградени от много по-малки молекули и се трансформират директно в енергия, без да се натрупват в тялото под формата на мазнина. Кокосовите стърготини съдържат огромни ресурси от фибри, които са необходими за правилното функциониране на храносмилателната система. Там ще намерите и малки количества протеин и електролити, които позволяват поддържането на киселинно-алкалния баланс на организма. <strong> Състав: </strong> Кокосови стърготини &nbsp; <strong> Хранителна стойност на 100г </strong> Енергийна стойност 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g мазнини - 90% Включително наситени мастни киселини 53g - 265% въглехидрати
Черен Ориз 1000г Vivio

Черен Ориз 1000г Vivio

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова често се нарича и виолетов. Подобно на кафявия ориз, който не се сервира, той е богат на фибри, витамини, особено витамин Е, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до един час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт от ориз с кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които помагат в борбата с свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпалителни състояния и много заболявания, и забавят клетъчното стареене. <strong> Хранителни стойности на 100 г </strong> енергийна стойност 1498KJ / 354Kcal - 18% ПДП * МАЗНИНИ 3,2 г - 5%, от които наситени мастни киселини 0,8 г - 4% ВЪГЛЕХИДРАТИ 72 г - 28%, от които захари 0,7 г < 1% ПРОТЕИНИ 7,7 г - 15% ФИБРИ 3,1 г НАТРИЙ 0,03 г < 1% * ПДП - Референтна хранителна стойност
Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черен Ориз 1000г VIVIO - Черен Ориз 1000г VIVIO

Черният ориз, след готвене, придобива виолетов оттенък, затова понякога се нарича и виолетов. Както кафявият ориз, той е неолющен, което го прави богат на фибри, витамини, особено витамин E, и минерали: желязо, цинк, мед. Черният ориз се готви по-дълго от другите видове ориз, от половин час до час, и винаги остава леко хрупкав. Често се използва за приготвяне на здравословни десерти, например десерт с ориз и кокосово мляко. Черният ориз е богат на антиоксиданти, които се борят със свободните радикали, като по този начин ни предпазват от възпаления и много заболявания, а също така забавят стареенето на клетките.&nbsp;<strong>Състав:</strong> кафяв ориз&nbsp;<strong>Хранителни стойности на 100g</strong>Енергийна стойност 1498kJ/354kcal - 18% РС*Мазнини 3,2g - 5% от които наситени мастни киселини 0,8g - 4%Въглехидрати 72g - 28% от които захари 0,7g &lt;1%Протеини 7,7g - 15%Фибри 3,1gСол 0,03g &lt;1%*РС - Референтна Стойност на Прием&nbsp;<strong>Употреба</strong>Оризът се измива със студена вода.
Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушени цели боровинки 1000g - Vivio

Сушената боровинка е натурални плодове, изсушени цели, с изтънчен кисело-сладък вкус. Плодовете по форма наподобяват сушени стафиди, но са по-големи, с сочен цвят и еластична консистенция. Плодовете на боровинката намират широко приложение в кухнята по целия свят. Плодовете на боровинката са богати на витамини (C, витамини от група B, E, K), минерали (натрий, калий, фосфор, калций, магнезий, манган, желязо), фибри, органични киселини, каротеноиди, флавоноиди, танини и пектини. Боровинката не губи своите свойства по време на термична обработка, затова, за здравето, могат да се консумират нейните продукти, които не са толкова кисели, колкото пресните плодове. Боровинката е отлична за профилактика на рецидиви на инфекции на пикочните пътища. Тя подкиселява урината, което води до убиване на бактериите в пикочния мехур. Освен това, киселините, съдържащи се в боровинката, намаляват прилепването на бактериите, което позволява те да бъдат изхвърлени с урината.
Кафяв Ориз 1000г vivio

Кафяв Ориз 1000г vivio

Кафявият ориз е пълнозърнесто зърно от растението Oiza Sativa, от което произлиза популярният бял ориз. Кафявият ориз се почиства, като се отстраняват външните неядливи обвивки, така че люспите, триците и зародишът остават непокътнати. Вкусът на кафявия ориз има деликатен ядков нюанс, той е малко по-твърд от белия, готви се по-дълго, но притежава много повече здравословни свойства от пречистения бял ориз. Кафявият ориз съдържа повече витамини и минерали, богат е на фибри - трици, има по-нисък гликемичен индекс и замръзва по-бавно. Поради това е идеален за хора, които се грижат за фигурата си. Той е основен източник на: фосфор, необходим за изграждането на кости и зъби, калий, отговорен за правилното функциониране на сърцето, магнезий, който ни защитава от стрес, желязо, необходимо за клетъчното дишане, и мед, която е важна за състоянието на нашата кожа и коса.
Кокосови стърготини 250г

Кокосови стърготини 250г

Кокосовите стърготини се получават от месото на кокосовия орех, което първо се суши, а след това се стрива на малки стърготини. Месото е богато на хранителни вещества като витамини: C, E, K и от група B, минерали: цинк, фосфор, магнезий, натрий, калий, калций и желязо. Кокосът и неговите производни (стърготини, кокосови чипсове, кокосово масло) съдържат наситени мастни киселини. Наситените мастни киселини от животински произход трябва да бъдат ограничавани в ежедневната диета, но тези, произхождащи от кокос, са изградени от значително по-малки молекули и се преобразуват директно в енергия, без да се натрупват в организма под формата на мазнини. Кокосовите стърготини съдържат огромни количества фибри, които са необходими за правилното функциониране на храносмилателната система. Там ще намерим и малки количества протеин и електролити, които помагат за поддържането на киселинно-алкалния баланс на организма.<strong>Състав:</strong> кокосови стърготини&nbsp;<strong>Хранителна стойност на 100g</strong>Енергийна стойност 2695kJ/655k
Цели Обелени Грах - Опаковка Цели Обелени Грах

Цели Обелени Грах - Опаковка Цели Обелени Грах

Грахът е бобова култура. Грахът е добро източник на протеини, осигурява също въглехидрати и фибри, които подобряват храносмилането. Освен това, грахът има алкализиращо действие. Той е основна съставка на военната грахова супа, но е идеален и за различни видове пасти за сандвичи, супи или салати.
Жасмин ориз 1000г

Жасмин ориз 1000г

Жасминовият ориз е вид дългозърнест ориз, който се отглежда предимно в Тайланд и се използва в азиатската кухня. В допълнение към Тайланд, който е основният му доставчик, жасминовият ориз в момента се отглежда в Камбоджа, южен Виетнам и Лаос. Една от характерните му черти е леко забележимият, сладък аромат, напомнящ на жасмин - оттук идва и името му. Той има и специфичен, много леко сладък вкус, понякога наричан меден. Жасминовият ориз има много хранителни стойности. Първо, той е отличен източник на въглехидрати и протеини, а в същото време съдържа малко мазнини, затова често се избира от хора, които практикуват спорт или се опитват да отслабнат. Може да бъде консумиран и от тези, които имат проблеми с храносмилането - жасминовият ориз е лесно смилаем и не натоварва стомаха, въпреки че оставя усещане за ситост. Оризът е безглутенов продукт. Той е също отличен източник на витамини от група B, витамин E, калий, магнезий, цинк, желязо и фосфор.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Плодовете на червената боровинка са богати на витамини (C, B, E, K витамини), минерали (натрий, калий, фосфор, калций, магнезий, манган, желязо), фибри, органични киселини, каротеноиди, флавоноиди, танини и пектини. Червената боровинка не губи своите свойства по време на термична обработка, така че за здравословните ползи можете да консумирате нейните препарати, които не са толкова кисели, колкото пресните плодове. Червената боровинка работи много добре в превенцията на рецидиви на инфекции на пикочните пътища. Тя подкиселява урината, което води до убиване на бактериите, намиращи се в пикочния мехур. Освен това, киселините, съдържащи се в червената боровинка, намаляват бактериалната адхезия, благодарение на което те се изхвърлят с урината. Киселините, съдържащи се в червената боровинка, са ефективни в превенцията и лечението на бъбречни камъни. Сушената червена боровинка също предотвратява заболявания на венците и образуването на плака. Червената боровинка има силни антиоксидантни свойства.